Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Idag

FriMynt 2023

Helsingborg Filbornavägen 9, Helsingborg

FRIMYNT är vår mest traditionsrika numismatiska mässa och vid sidan av Stockholm Numismatica även den största. Mässan lockar utställare och besökare från hela landet, men även från våra omgivande länder.  

Kvalitetsauktion 42

Sheraton Hotel TEGELBACKEN 6, STOCKHOLM

Årets första kvalitetsauktion har sedvanlig bredd med svenska mynt från medeltiden till nutid, antika och utländska mynt samt sedlar, medaljer och ordnar.

Myntmässa Norrköping

Årliga myntmässan i Norrköping. Stallet, Slottsgatan 130. Norrköping

Myntmässa i Lund

Arrangeras av SMF (Sveriges Mynthandlares Förening). Grand Hotell Mässkoordinator: Johan Melin, melinmynt@hotmail.com, 070-9842117

Myntmässa – Stockholm Numismatica 2023

Sheraton Hotel TEGELBACKEN 6, STOCKHOLM

Myntmässan i Stockholm är ett gemensamt arrangemang av Myntauktioner i Sverige AB (MISAB) och Sveriges Mynthandlares Förening (SMF). I samband med MISAB:s auktion lördagen den 30:e november anordnas dagen efter på söndagen den 1:a oktober myntmässa på Hotell Sheraton. Arrangörerna skapar därmed synergieffekter där auktion och mässa samma helg drar en större publik till båda eventen. Det finns goda boende- och parkeringsmöjligheter både på Sheraton och närliggande hotell. För er som önskar bo på Sheraton rekommenderas tidiga bokning då hotellet alltid blir fullbokat i samband med mässa och auktion.  

Till toppen